11 500 Ft
Az Vetom 1.23 a probiotikus mikroorganizmusok kiegészítő forrásaként alkalmazzák az emberi szervezet egészség javítására. Roboráló hatását a Bacillus subtilis hatásának, köszönthető, amely főleg a vastagbélben szaporodva termeli proteolitikus,amilolitikus, cellulozolitikus enzimeket; a-2 emberi fehérvérsejt interferont; a patogén, vagy relatívan patogén mikro flóra jelentős növekedését megakadályozó bacitracint és egyéb biológiailag aktív anyagokat. Eme folyamat következtében a bélrendszer baktérium állománya átalakul, mígnem az evolució során kialakult normával lesz azonos, a bélfalak megtisztulnak a nem megemészthető ételmaradékoktól, ami elősegíti a mérgező anyagok szervezetből történő aktív kivonását, a biológiailag aktív anyagok, tápanyagok akadálytalan szállítását.
A Vetom 1.23 hatására normalizálódik az emésztés, a vas, a kalcium, zsírok, fehérjék, szénhidrátok, trigliceridek, aminosavak, dipeptidek, az epesav sóinak felszívódása és metabolizmusa, normalizálódik az emésztőrendszer savas közege. A Vetom 1.23 használata segíti a szervezetet az egészség megőrzésében.
Alkalmazási mód és adagolás:
Az Vetom 1.23 szájon keresztül kell alkalmazni.
Adagolása az emberi szervezet egészségi állapotától függ. Egészséges embereknek ajánlott a Vetom 1.23 legalább napi 4-6 cseppenkénti alkalmazása 10 napon keresztül. Betegség esetén az adagot növelni kell napi 10 vagy ennél több cseppig 10 napon keresztül. A Vetom 1.23 hoz nem lehet hozzászokni.
Ellenjavallat:
Az egyes összetevőivel kapcsolatos túlérzékenység (allergia).
Az 1.23-as Vetom és egyéb készítmények kölcsönhatása:
Az Vetom 1.23 növeli a gyógyszerek hatékonyságát és csökkenti az emberi szervezetre gyakorolt negatív mellékhatásukat. Az Vetom 1.23 ne szedjük egyidejűleg orálisan antibiotikumokkal és a probiotikus mikroorganizmusok alapján működő egyéb készítményekkel. Más módon alkalmazott antibiotikumok és az Vetom 1.23 egyidejű használata megengedett.
A készítmény külleme:
Az 1.23 vetom specifikus szagú folyadék, színe a világos sárga és sötétbarna színek közti tartományban van. Előfordulhat nem oldódó üledék. Kiszerelés üveg-vagy műanyag flakon kartondobozba.
Tárolási feltételek:
Tárolható legfeljebb 75%-os relatív nedvességtartalmú, 0-10 °helyen. Szállítása és raktározása 10-30 ° között megengedett 18 napig bezárólag. A flakon felnyitása után legfeljebb 1 hétig tárolható 0-10° között.
Összetétel:
A VKPM V 10 641 (DSM 24613) törzs Bacilus subtilis baktériummal fermentált kukorica kivonata, nátrium-klorid, vivőanyag.