Keresés
Close this search box.
SKU 5999565082352 Kategória

Natur Tanya® Sörélesztő pehely – adalékanyagmentes, inaktívált sörélesztő, ízesítésre vagy sajt helyettesítésére 200 g

1 937 Ft

Magas fehérje, rost, vitamin és ásványforrás, házikedvenceknek is! 200 g

Visszaküldési garancia |

Termék leírása

A sörélesztő gazdag tápanyagokban, ráadásul nagyon finom sajtra emlékeztető íze van, ami leginkább a parmezánéhoz hasonlít. Sokoldalúan felhasználható, italok és ételek ízesítésére, sűrítésre, ízfokozásra, és tökéletes választás diétázóknak, vagy paleo étrendet követőknek is.
9 dolog, amire jó a sörélesztő pehely és amiért érdemes fogyasztani  

Természetes probiotikum, ami enyhíti a hasmenéses tüneteket (pl.: utazási hasmenés, antibiotikum kúra utáni hasmenés, és IBS)
Energiát ad és jót tesz az immunrendszernek
Támogatja az idegrendszert és agy egészségét
Segít kontrollálni a vércukorszintet, javítja a glükóztoleranciát
Csökkenti a rossz (LDL) és növeli a jó (HDL) koleszterint
Hozzájárul a szemek, és a máj egészségéhez
Egészségesen tartja és szépíti a bőrt és hajat
Parmezánra emlékeztető íze miatt, kedvelt sajthelyettesítő 
Tökéletes házi kedvenceknek is: egészséges, fényes szőrzetet és karmokat támogat, kutyáknál csökkentheti a szorongást

Mi van a sörélesztő pehelyben?
A sörélesztő pehely magas fehérje tartalmú élelmiszer, ami gazdag esszenciális aminosavakban, bővelkedik rostban, B-vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9) és ásványi anyagokban (szelén, cink, vas, magnézium, króm, kálium). Utóbbiak aminosavakhoz kötve találhatóak meg benne, így rendkívül jó a felszívódásuk.
Hogy készül a sörélesztő pehely?
A sörélesztő pehely mikroszkopikus méretű, tojásformájú egysejtű gombából készül (Saccharomyces cerevisiae), komlón vagy csíráztatott árpamalátán tenyésztik. Erjedést követően az élesztőgombát inaktiválják, így nem tartalmaz élesztősejteket, ezért nem kell attól tartani, hogy más gombák túlszaporodását idézné elő a szervezetben (Candida esetén is fogyasztható).
A sörélesztő a nemes táptalajoknak köszönhetően gazdag tápanyagokban, ami valódi super food-á teszi.
Sörélesztő pehely felhasználása
Mindössze 1-2 evőkanálnyi elég belőle naponta. Fogyaszthatjuk önmagában, elkeverhetjük vagy rászórhatjuk ételeinkre (pl. salátákra, rántotta tetejére, tésztákra, sült zöldségekre, pizzákra), adhatjuk smoothiekba, és mivel hőstabil, így főtt ételbe is keverhető, például főzelékek, krémlevesek dúsítására.
A vegán sajthelyettesítőként is ismert sörélesztő pehelyből számtalan vegán sajt és sajtszósz készül, például kesudióval, fokhagymával és vízzel, mely igen ízletes növényi sajtmártás.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Más termékek azonos problémákra

Helyettesítő termékek