12 500 Ft
Kiszerelés: 200 ml
Javasolt napi adag: 20 ml
A szójababot egyedülálló fermentációs eljárásnak vetjük alá, ahol célunk a legmagasabb hatóanyagtartalom elérése. Ez a bakteriális erjesztési folyamat, kontrollált hőmérséklet mellett történik és egy hosszabb fermentációs eljárást jelent, mint a hagyományos natto készítés esetén. Törekszünk az irodalomban elérhető legmagasabb koncentrációjú nattokináz aktivitás elérésére a fermentáció során, melyet kombinálunk a HJK Biotech által kifejlesztett egyedi kivonatolási eljárással. A fermentált szójababban levő enzimek értékes és érzékeny anyagok, az alacsony hőmérsékleten alkalmazott kivonási metódus ebben az esetben is elengedhetetlen a kivonat hatékonysága szempontjából.
A leggyakoribb civilizációs ártalom a szív- és érrendszer folyamatos terhelődése, lerakódások keletkezése az artériák falában és a vér áramlási tulajdonságainak romlása. Szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében elsődleges helyen szerepel a távol-keleti kultúrában a natto fogyasztása.A fermentált szója elsősorban a vérrögképződés (trombózis) csökkentésére kifejtett hatása ismert az irodalomban, de a bélflóra-immunitás és a daganatok keletkezésének gátlására is számos tanulmányban bizonyított a benne levő szója izoflavonok miatt. A fermentáció ezen értékes hatóanyagok mennyiségét megnöveli a szójában, ami az egyedi kivonási eljárás során a készítménybe teljes spektrumában belekerül.