Kategóriák: Étrend-kiegészítők
Címke:
HJK 10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital
40 000 Ft
Visszaküldési garancia | Várható szállítás:
Kiszerelés: 740 ml
Javasolt napi adag: 20-40 ml
- Szervek regenerációjára
- Gyógyulás serkentésére
- Immunrendszer erősítésére
- Emésztés támogatására
- Energiaraktárak feltöltésére
Részletes leírás
HJK 10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital
Mi a HJK10 titka?
A HJK10 szinergikus étrend-kiegészítő ital a lehető legtermészetesebb formában tartalmazza a gyógynövények értékes kivonatait és komplexen támogatja az egészséget. A növényi alapanyagok egy egyedi, közel három hétig tartó kíméletes kivonatolási eljáráson esnek át. Az alacsony hőmérsékleten alkalmazott lassú extrakció megóvja a legérzékenyebb hatóanyagokat is. Az előállítás során alkalmazott technológia elősegíti a természetben is előforduló kelátok képződését. A termék különleges hatása ezen alapul.
Legfontosabb gyógynövényeink a rostkendermag és a máriatövismag. Emellett szárított vörös szőlőhéjat és magot, bio citromból származó kivonatot, almapektint, humin- és fulvosavakat használunk.
Miért érdemes használni a HJK10 szinergikus étrend-kiegészítőt?
A HJK10 szinergikus étrend-kiegészítő ital elsősorban szervezetünk regenerációs mechanizmusait támogatja. A sűrű koncentrált gyógynövény-kivonat hatóanyagai több egymástól független mechanizmussal támogatják az immunrendszer tisztító és felépítő mechanizmusait. A kivonataink alapjául elsősorban kiemelkedő csíraképességű magokat használunk, melyek a lehető legtermészetesebb formában kerülne a készítménybe. A tudomány által igazolt tények alapján alapanyagaink többek között segítik: – a máj regenerációs mechanizmusait és a méregtelenítés egyes fázisait, – segít megvédeni a sejtjeinket a szabadgyökök okozta károsodástól, – immunrendszerre kifejtett aktiváló hatásuk révén különböző detoxikációs folyamatokban segítik a kivezetést.
- E-szám mentes
- Tartósítószer mentes
- Adalékanyag mentes
- GMO mentes
- Szabadalmaztatott
Gyártási Folyamat
- A termék elkészítése nagyon lassú folyamat, több mint 2 hétig tart, hogy az érzékeny összetevőket ne érje hirtelen hatás, amely csökkentené az ital minőségét, a kivonat hatásosságát.
- A kivonási folyamat során, mindig ügyelünk arra, hogy a hőmérséklet sohasem emelkedhet 37°C fölé. Ezzel megőrizzük az összetevők növényi őssejtekben és huminanyagokban gazdag tartalmát.
- Az elkészítési folyamat része több mélyfagyasztásos fázis, amely során a keletkező jégkristályok feltörik a sejtfalakat és további, a sejtben található értékes anyagok szabadulnak fel.
- Legfontosabb gyógynövényeink a rostkendermag és a máriatövismag. Emellett szárított vörös szőlőhéjat és magot, bio citromból származó kivonatot, almapektint, humin- és fulvosavakat használunk.
40 000 Ft