4 390 Ft
GAL C-komplex, 1333mg C-vitamin, 100mg szőlőmag- és héjkivonat + 200mg bioflavonoid x 45 adag
Nagy dózisú C-vitamin és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek.
Adagolás: Napi 2 x 1 db kapszula étkezéskor. Legjobb elosztva a nap folyamán, azaz étkezésenként 1 db, de egyszerre is beszedhető mind a 2 db.
C-vitamin:
Citrus-bioflavonoidok (heszperidin):
Hatásosan fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintet, ezáltal az erekre jó hatású.
Diozminnal együtt jó hatású viszérre és aranyérre, kezelésükre eredményesen használják.
Vörösszőlő magjának és héjának kivonata:
Fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintet, ezáltal jó hatással van az erekre.
Jó hatású viszérre, keringésre.
Étkezés előtt bevéve csökkenti a keményítők felszívódását, így az étel glikémiás indexét, felszívódó szénhidrát- és kalóriatartalmát is.
Erős általános gyulladáscsökkentő hatás.
Fokozza a bélflóra diverzitását (javítja a bélflórát).
Erős antioxidáns.
Szépíti a bőrt, csökkenti a ráncokat.
BioPerine®:
Fokozza számos hatóanyag, mikro- és makrotápanyag hasznosulását.
A C-vitamint (aszkorbinsavat) nem kell különösebben bemutatni senkinek, fontosságával mindenki tisztában van. A mai élelmiszerekből nehéz fedezni a megfelelő mennyiségben. Előnyös hatásai csak napi 500 mg fogyasztása felett mutatható ki, ám ennek fedezése még magas C-vitamin tartalmú gyümölcsökből, zöldségekből is nehézkes.Az étrend kiegészítésére használt C-vitamin ugyan megegyezően szívódik fel, mintha azt élelmiszerekből vettük volna magunkhoz, azonban a magas C-vitamin tartalmú zöldségekben, gyümölcsökben sok egyéb hasznos anyag is megtalálható. Ezek szinergikus hatásúak a C-vitaminnal vagy éppen elnyújtják a felszívódását, sőt még regenerálni is képesek lehetnek a már szervezetünk által antioxidánsként elhasznált C-vitamint és így azt újra és újra hasznosíthatjuk, mintha újra és újra újabb adag C-vitamint szedtünk volna be. Ilyen, a C-vitamin hatását segítő összetevői az élelmiszereknek a bioflavonoidok és antocianidok.
A C-vitamin-komplex készítményünkkel a cél az volt, hogy az élelmiszerekben megtalálható, a C-vitaminnal szinergikus hatású komplex készítményt hozzunk létre, hiszen nem véletlen található meg a C-vitamin többnyire ezekkel a vegyületekkel együtt a természetben. Termékünkben a C-vitamint nagy mennyiségű citrus bioflavonoidokkal és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatával kombináltunk. Mind a citrus bioflavonidok, mind a vörös szőlő mag- és héj-kivonatokban lévő antocianidok szinergikus hatásúak a C-vitaminnal. A vörös szőlő ezen kivonatai ráadásul képesek C-vitamin szedése nélkül is fokozni a szövetek C-vitamin szintjét a regenerálása által.
Mindezek mellett a feketebors egy szabadalmaztatott kivonatát, BioPerine®-t is tartalmaz, mely bizonyítottan fokozza a C-vitamin hasznosulását, ahogy a termékünkben lévő egyéb szinergista hatóanyagokét is. Ez azért is fontos, mert a nagyobb (hatásos) dózisú C-vitamin felszívódása enélkül nem megfelelő. A megfelelő felszívódáshoz a C-vitamint a nap folyamán eloszlatva, kis dózisokban kellene folyamatosan szedni, ami elég kényelmetlen lenne. Az elnyújtott felszívódást biztosító készítmények pedig sok mesterséges anyagot tartalmaznak.
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.