Engedélyek beállítása

A hatékony navigáció és bizonyos funkciók működésének érdekében sütiket használunk. Az alábbiakban az egyes kategóriák alatt részletes információkat talál minden sütiről.

A "Szükséges" kategóriába sorolt sütiket a böngésző tárolja, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek a webhely alapvető funkcióihoz. ... 

Mindig aktív

A szükséges sütik döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.

Nincs megjeleníthető cookie.

A funkcionális sütik segítenek bizonyos funkciók végrehajtásában, például a weboldal tartalmának megosztásában a közösségi média platformokon, visszajelzések gyűjtésében és más, harmadik féltől származó funkciókban.

Nincs megjeleníthető cookie.

Analitikai sütiket használnak annak megértésére, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a weboldallal. Ezek a cookie-k segítséget nyújtanak a látogatók számáról, a visszafordulási arányról, a forgalmi forrásról stb.

Nincs megjeleníthető cookie.

A teljesítmény-sütiket a weboldal kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak megértésére és elemzésére használják, amelyek hozzájárulnak a látogatók jobb felhasználói élményének biztosításához.

Nincs megjeleníthető cookie.

A hirdetési sütiket arra használják, hogy a látogatókat személyre szabott hirdetésekkel juttassák el a korábban meglátogatott oldalak alapján, és elemezzék a hirdetési kampány hatékonyságát.

Nincs megjeleníthető cookie.

Keresés
Close this search box.
SKU 5999565081638 Kategória

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma 800 mg

4 109 Ft

Immunitás, szív, erek, koleszterin, agy, vércukorszint, hasi zsír 30db

Visszaküldési garancia | Várható érkezés: 5/8/2025

Termék leírása

Mi a különbség a fokhagyma és a fekete fokhagyma között? A fekete fokhagymát a friss fokhagymából fermentálják. Az eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, barnás-fekete színre, csípős íze édeskés-sós ízvilágba fordul át, míg a szúrós szagért felelős összetevők eltűnnek és egy szagtalan kivonat keletkezik. De a legfontosabb változás a hatóanyag tartalom! – a nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében jelentős mértékben megnő az antioxidáns tartalom (allicin tartalma a folyamat során átalakul antioxidáns vegyületekké, amilyen a bioaktív alkaloidok és flavonoidok) és a biológiai aktivitás. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva.
5 terület, ahol segít a fermentált fekete fokhagyma!1. Természetes immuntámogató az allergiától az autoimmun panaszokon át, az akut fertőzésekig.2. Jót tesz a szívnek, a vérnyomásnak és érrendszernek, csökkenti a magas koleszterin és triglicerid szintet.3. Segít csökkenteni a gyulladást, javít a kognitív funkciókon, memórián és küzd a demencia ellen.4. Szabályozza a vércukorszintet és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez.5. Hozzájárul a hasi zsír és a hasi körtérfogat csökkentéséhez az elhízás és májpanaszok kiegészítő kezeléséhez.
Tudtad? Ha szétnyitod a kapszulatokot, akkor a fekete fokhagyma porral fűszerezhetsz is! Kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások ízét, és még egészséges is. OGYÉI ny.sz: 25901/2021

Még nem érkeztek értékelések
Írjon értékelést